Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.colegfarmsibiu.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU cu sediu in Sibiu, Str Calea Cisnadiei nr 25 ap 41 sc C, Cod de înreg. fiscală: 12820390 este proprietarul/administratorul website-ului www.colegfarmsibiu.ro

COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU , denumita generic in cele ce urmeaza si COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Colegiul Farmacistilor Sibiu. Colegiul Farmacistilor Sibiu nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

Drepturile utilizatorului

Colegiul Farmacistilor Sibiu garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Colegiul Farmacistilor Sibiu.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Colegiul Farmacistilor Sibiu pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. prin acceptarea prezentelor conditii de utilizare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Colegiul Farmacistilor Sibiu se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Colegiul Farmacistilor Sibiu

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Colegiul Farmacistilor Sibiu se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Colegiul Farmacistilor Sibiu, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Colegiul Farmacistilor Sibiu certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

dreptul de a cere Colegiul Farmacistilor Sibiu sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
dreptul de a cere Colegiul Farmacistilor Sibiu sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
dreptul de a cere Colegiul Farmacistilor Sibiu sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
dreptul de a cere Colegiul Farmacistilor Sibiu sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact[@]metalmedias.ro

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Colegiul Farmacistilor Sibiu garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Colegiul Farmacistilor Sibiu

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Colegiul Farmacistilor Sibiu SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

Intregul continut al site-ului Colegiul Farmacistilor Sibiu – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Mod de lucru.

Prin accesarea site-ului Colegiul Farmacistilor Sibiu, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Colegiul Farmacistilor Sibiu, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Colegiul Farmacistilor Sibiu in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Colegiul Farmacistilor Sibiu.

6. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU . In cazul unor eventuale conflicte intre COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7. Dispozitii finale

Societatea COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Colegiul Farmacistilor Sibiu, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea COLEGIUL FARMACISTILOR SIBIU nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Colegiul Farmacistilor Sibiu, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.